Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek. *** ANEB - JAK SI TO NAPEČETE, TAKOVÉ TO MÁTE :)! ***

       

Prověřené švadlenky, které Vás dozajista nezklamou a vyrobí origošku na přání :).

ŠVADLENKOU SNADNO A RYCHLE :)

Krůček po krůčku s holkami z Mamas :)...


Ochrana osobních údajů na e-shopu WWW.UMELLUZINKY.CZ

VAŠE OSOBNÍ ÚDAJE JSOU U NÁS V BEZPEČÍ A PŘISTUPUJEME K NIM JAKO K POKLADU, KTERÝ JE POTŘEBA CHRÁNIT A OPEČOVÁVAT.

A TO, ŽE NÁM DŮVĚŘUJETE, JE PRO NÁS ZNAMENÍ, ŽE TO DĚLÁME SPRÁVNĚ :).

Krásný den, jmenuji se Milena Klusoňová a jsem správcem údajů, které nám v rámci provozu našeho eshopu U Melluzínky – Látky plné radosti (www.umelluzinky.cz) poskytujete. Více o mém příběhu se můžete dočíst zde.

Pokud jste naším zákazníkem nebo jste "jen" návštěvníci těchto stránek, svěřujete nám své osobní údaje. Přečtěte si proto, jak je chráníme, a jaká práva máte v souvislosti s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů).

Děkujeme za vaši důvěru a příjemně si to u nás užijte! Pojďte dál...

KDO JE SPRÁVCE?

Správcem vašich osobních údajů je:

Milena Klusoňová - fyzická osoba

provozující internetový obchod

U Melluzínky - Látky plné radosti

www.umelluzinky.cz


T.N.Kautníka 727, Choceň 56501

IČ: 76609812

DIČ: CZ7862293329

Provozuji webové stránky www.umelluzinky.cz a www.latkyplneradosti.cz.

Vůči vašim osobním údajům jsem v pozici správce.

Určuji, jak budou osobní údaje zpracovávány, za jakým účelem a  po jak dlouhou dobu.

Vybírám případné další zpracovatele, kteří nám se zpracováním dat budou pomáhat.


JAK NÁS MŮŽETE KONTAKTOVAT?

Rády si Vás hýčkáme a Vaši důvěru nebereme jako samozřejmost :). Pokud budete mít jakékoliv otázky a připomínky, prosím, kontaktujte nás přes emailovou adresu: info@umelluzinky.cz nebo nám rovnou zavolejte (jsme tak operativnější) na telefon (+420) 605 519 264.

Podrobnější info o našich kontaktech najdete ZDE.

Kdo má chuť, můžete si přečíst trochu té "úředničiny" níže. Ten, kdo nám důvěřuje, může jít mrknout rovnou na naše novinky ;).


***********************************

KDO SE O BEZPEČÍ VAŠICH ÚDAJŮ STARÁ A JAKÉ OSOBNÍ ÚDAJE EVIDUJEME?

Společnost U Melluzínky - Látky plné radosti a její majitelka Milena Klusoňová, se sídlem T.N.Kautníka 727, IČ 76609812, DIČ CZ7862293329, zapsaná u Městského úřadu Vysoké Mýto dne 23.2.2010 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

  1. jméno, příjmení
  2. e-mailovou adresu
  3. telefonní číslo
  4. sídlo a adresu

1. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

2. Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

JAK VÁM MOHOU PŘICHÁZET NOVINKY A INFORMACE OD NÁS?

3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení/newsletteru – odhlásit.


KDO VAŠE ÚDAJE CHRÁNÍ NA MAXIMUM aneb poskytování údajů 3. stranám?

4. Zpracování osobních údajů je prováděno společností U Melluzínky - Látky plné radosti tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také tito zpracovatelé:


Poskytovatelé hostingu a serverových služeb

  • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

  • Poskytovatel privátního serveru, zálohování a ochrany dat, společnost Foxnet s.r.o., se sídlem Dvořákova 860, 565 01 Choceň, IČ: 259 84 993, zastoupena: Jaromírem Horáčkem
  • Poskytovatel hostingu společnost INTERNET CZ, a.s. (www.forpsi.com), se sídlem Ktiš 2, 384 03, KTIŠ, ČR,  IČO: 26043319 DIČ: CZ26043319


Analytické nástroje

  • Poskytovalel statistických přehledů návštěvnosti webu (rozesílání mellunovinek/newsletterů) společnost SmartSelling a.s., se sídlem Netroufalky 797/5, 625 00 Brno, IČ: 29210372

  • Poskytovalel statistických přehledů návštěvnosti webu Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA


Marketing a zákaznická podpora

  • Poskytovatel chatovací služby společnost Smartsupp.com, s.r.o., se sídlem Milady Horákové 13, 602 00 Brno, Česká republika, IČ: 03668681 DIČ: CZ 03668681

  • Poskytovatel nástroje SmartEmailing pro hromadnou rozesílku emailů (rozesílání mellunovinek/newsletterů) společnost SmartSelling a.s., se sídlem Netroufalky 797/5, 625 00 Brno, IČ: 29210372
  • Sklik - reklama: poskytovatel Seznam, a.s., Radlická 3294/10, Praha 5, 15000, Česká Republika
  • Google Adwords - reklama: poskytovatel Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  • Facebook pixel - reklama: poskytovatel Facebook Ireland Ltd, 4 Grand canal square, Dublin 2, Irsko, VAT IE9692928F

  • Automatizovaný přístup do eshopu přes službu mojeID: poskytovatel CZ.NIC - zájmové sdružení právnických osob, IČ 67985726, www.nic.cz

 

Fakturace a účetnictví

  • Poskytovatel účetních služeb společnost DANĚ OK s.r.o. se sídlem Plchůvky 38, 565 01 Choceň, zastoupena lng. Milenou Bezdíčkovou, lČ: 02392755, DlČ: CZ02392755

  • Poskytovatel platební brány: společnost PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. Société en Commandite par Actions: 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg RCS Luxembourg B 118 349

  • Poskytovatel bankovního zázemí: společnost Fio banka, a.s. , Millennium Plaza, V Celnici 10, 117 21 Praha 1

 

Poskytovatelé přepravy

  • General Logistics Systems Czech Republic, s.r.o., Průmyslová 5619/1, CZ-58601 Jihlava, DIČ: CZ26087961,

  • Zásilkovna s.r.o., se sídlem Drahobejlova 1019/27, Libeň, 190 00 Praha 9, IČ 28408306

  • Uloženka s.r.o., Na Hřebenech II 1718/8, 140 00 Praha 4, IČ: 24299162

  • Česká pošta, s.p., Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1

  • Pošta bez hranic (zahraniční přeprava): FROGMAN s.r.o., Komenského 25, 763 02 Zlín, IČ: 49434624 DIČ: CZ49434624

 

ZABEZPEČENÍ A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Chráníme osobní údaje v maximální možné míře pomocí moderních technologií, které odpovídají stupni technického rozvoje. Chráníme je jako kdyby byli naše vlastní. Přijali jsme a udržujeme veškerá možná (aktuálně známá) technická a organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení vašich osobních údajů.

 

PŘEDÁVÁNÍ DAT MIMO EU?

Data zpracováváme výhradně v Evropské unii nebo v zemích, které zajišťují odpovídající úroveň ochrany na základě rozhodnutí Evropské komise.

CO JSOU TO COOKIES A JAK SE VYUŽÍVAJÍ?

Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.umelluzinky.cz, užívá na této webové stránce SOUBORY COOKIES.

CO JSOU TO COOKIES?

Cookies jsou malé datové soubory, které se ukládají v počítači nebo v mobilním zařízení, když navštěvujete webovou stránku. Soubory cookies jsou široce využívány poskytovateli online služeb, protože usnadňují a urychlují interakci mezi uživateli a webovými stránkami, umožňují zlepšit cílení a relevanci reklam, sbírat analytická data a celkově poskytnou návštěvníkům webu lepší zážitek.

Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu -oprávněného zájmu správce a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.

Soubory cookies nastavené webovými stránkami (v tomto případě společností U Melluzínky – Látky plné radosti) se nazývají "cookies první strany". Cookies nastavené jinými stranami, než je webová stránka nebo vlastník platformy, se nazývají cookies třetích stran. Soubory cookies třetích stran umožňují poskytovat speciální funkce, jako je například reklama, interaktivní obsah, nebo analytika. Třetí strany, které nastavují tyto cookies, mohou následně rozpoznat váš počítač nebo zařízení jak při návštěvě dotyčné webové stránky, mobilní aplikace nebo platformy, ale i při návštěvách některých jiných webových stránek nebo mobilních aplikací.

Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.

Informace shromážděné pomocí cookies nám neumožňují identifikovat vaše jméno, kontaktní údaje nebo jiné osobní identifikační údaje, pokud se nám je nerozhodnete sami poskytnout.


PROČ POUŽÍVÁME COOKIES?

Používáme soubory cookies prvních stran i třetích stran z několika důvodů. Některé soubory cookies jsou vyžadovány z technických důvodů, aby naše webové stránky fungovaly, a označujeme je jako "základní" nebo "nezbytně nutné" cookies. Jiné soubory cookies nám také umožňují sledovat a zaměřovat zájmy našich uživatelů, aby zlepšili zkušenosti na našich webových stránkách, popřípadě cílení našich reklam. Třetí strany poskytují soubory cookies prostřednictvím našich webových stránek pro účely analýzy a další účely.


KDO SE O BEZPEČNOST COOKIES DÁLE STARÁ?

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:

  • Poskytovatel služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  • Služby Facebook Pixel, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA.
  • Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Facebook Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.facebook.com/full_data_use_policy

Naše webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém počítači zakázat.

Pokud se chcete dozvědět více informací, navštivte http://www.aboutads.info/choices/ nebo http://www.youronlinechoices.com.


VAŠE PRÁVA V SOUVISLOSTI S OCHRANOU OSOBNÍCH ÚDAJŮ?

  • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu

  • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává

  • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii

  • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost

  • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování

  • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů

  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením

  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Kdyby cokoliv dalšího, prosím, určitě se nám ozvěte :). Rády pomůžeme.

Naše kontakty najdete ZDE.

V běžném denním provozu je nás na Vás víc :). Vlevo je má nejhlavnější pravá ruka - 100% péče o Vaše objednávky - má sestra Péťa.